Érdekességek, tapasztalatok, üzleti hírek

Ötezer négyzetméterrel bővül az ITK Holding Zrt. gyártókapacitása

Az ITK Holding Zrt. új üzemének alapkőletételével megkezdte legújabb beruházását. Ennek keretében 3000 négyzetméterrel nő a karosszéria üzem kapacitása, valamint további 2000 négyzetméterrel bővül a beépített infrastruktúra. Az eseményen a cég leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. bemutatta a Mercedes-Benz Sprinter alapjaira fejlesztett és gyártott, jelentős hazai hozzáadott értékkel készülő iskolabuszát, a Mercedes-Benz REFORM-S Schoolt.

2019.10.17 13:19
Attila
ATAMAX - Blog

Az Automotive Hungary 2019. Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállításon jártam.

Évek óta a szabványos gitterbox rácsos fém konténerrel foglalkozom, mert leginkább ezt használják a járműipari gyártók.

Tegnap viszont elgondolkoztam, hogy miért nem a műanyag kartonplaszt jellegű konténert használják, hiszen az összecsukhatósága miatt sokkal költséghatékonyabban lehet szállítani.

A Mercedesnek fog beszállítani a Kirchhoff esztergomi gyára

A karosszériaelemeket gyártó Kirchhoff Hungária Kft. közel ötmilliárd forintos beruházással bővítette esztergomi üzemét. A bővítés során a gyárat három helyszínen fejlesztették, összesen 3300 négyzetméteren. A beszállító egyben ennek a bővítésnek az átadásával ünnepelte magyarországi tevékenysége megkezdésének 15 éves évfordulóját.

Bővítette esztergomi gyárát a Kirchhoff Hungária Kft.

A karosszériaelemeket gyártó Kirchhoff Hungária Kft. közel ötmilliárd forintos beruházással bővítette esztergomi üzemét - ismertette a vállalat tulajdonosa a magyar üzem létesítésének 15. évét ünneplő sajtótájékoztatón csütörtökön.

    Wolfgang Kirchhoff hozzátette, a bővítés során a gyárat három helyszínen fejlesztették, összesen 3300 négyzetméteren. A beruházást a C osztályos Mercedeshez készülő alkatrészek gyártása tette lehetővé.

Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu